Mesečna arhiva februar 2020

ByPZSIM

DR ŽUPIĆ I PRIM. DR SAVIĆ O ZNAČAJU SPORTSKO MEDICINSKIH PREGLEDA U JUTARNJEM PROGRAMU RTV-a APEL SVIMA U SPORTU !!!

Nažalost svedoci smo, ne tako retko, da na sportskim borilištima se desi i ono najgore. O značaju sportsko medicinskih pregleda u svrhu prevencije na Radio televiziji Vojvodine govorili su direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicnu sporta dr Danijel Župić i prim. dr Biljana Savić.

ByPZSIM

TESTIRANJE FUDBALERA U PANČEVU

Tim za dijagnostiku treniranosti sportista sprovodi terensko testiraje fudbalera klubova članova Fudbalskog saveza područja Pančevo. Testiranjem su obuhvaćeni fudbaleri više uzrasnih kategorija, a rezultati i preporuke će poslužiti trenerima za dalji rad sa svojim sportistima.

ByPZSIM

ZRENJANIN PROGLASIO NAJBOLJE U 2019. GODINI U OBLASTI SPORTA

U Baroknoj sali gradske kuće u Zrenjaninu danas je održano proglašenje najboljih sportista ovog banatskog grada u 2019. godini. Direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijel Župić i pomoćnica Danijela Špirić prisustvovali su svečanosti. Nagrade za najbolje u seniorskoj konkurenciji pripale su rvaču Mati Nemešu u bokserski Aleksandri Rapajić. U kategoriji juniora, nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. pripala je plivaču Proletera Marku Vujinu i stonoteniserki Banata Anđeli Menger, dok su kod kadeta nagradu dobili plivač Proletera Ognjen Kovačević i karatisktinja Zadrugara Dunja Rajić. U kategoriji sportista sa invaliditetom, dobitnici Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina su Filip Bartole i Sanja Mijatović. Svečanosti je prisustvovao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez. Čestitamo svim dobitnicima priznanja i ponosimo se saradnjom sa Upravom i Sportskim savezom grada Zrenjanina.

ByPZSIM

ZAVOD I FK “TATRA” KISAČ USPOSTAVILI SARADNJU

Direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijel Župić i predsednik FK “Tatra” Darko Stanković potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između Zavoda i kluba iz Kisača. Ovo je dokaz da naša Ustanova podjednako vodi računa i pruža podršku najboljim klubovima u našoj Pokrajini, a i o onima koji svojim radom pokušavaju da postignu što bolje rezultate, svih nivoa učešća u sportu. Da su kisačani odlučni u nameri da napreduju govori i angažman trenera Saše Milanovića koji je trenirao superligaške klubova Srbije. Zavod im želi puno uspeha u radu.


Naši partneri