Петар Блажић, помоћник директора

Лични подаци

Датум рођења: 14.09.1982.

Контакт

petar.blazic@pzsport.rs, blazic.petar@gmail.com

Образовање и додатно оспособљавање:

Период

Похађао Основну школу “Вук Караџић” у Кикинди од 1989. до 1997. године и Гимназију “Душан Васиљев” у Кикинди друштвено-језички смер од 1997. до 2001. године.

Oсновне академске студије од 2001. до 2006. године, Факултет физичке културе, Нови Сад и дипломске академске студије II степена-мастер 2011. године, Факултет за спорт и туризам, Нови Сад

Стечено звање

Високо образовање: VII-1 професор физичког васпитања -дипломирани тренер кошарке, VII-2, дипломирани професор физичког васпитања и спорта-мастер, са просечном оценом оствареном у току мастер студија 9,50.

Назив и врста организације која је организовала образовање или обучавање

Факултет физичке културе, Нови Сад и Факултет за спорт и туризам, Нови Сад

Радно искуство:

Период

Тренер млађих категорија у у КК ”Велика Кикинда” од септембра 2005. до 2008. године. Помоћни тренер сениорске екипе КК “Кикинда” у Првој Б Мушкој лиги у сезони 2008/2009. године. Од августа 2009. до августа 2010. године обавио стручну праксу у Клубу за спорт и рекреацију слепих и слабовидих “ Будућност”, Кикинда на радном месту координатора спортских активности. Од јуна 2012. до септембра 2012. године радио у Спортском Савезу Кикинде на пословима организација Школских спортских такмичења.Од августа 2014. до јануара 2015. запослен сам био у Спортском центру „Језеро“ на пословима координатора спортских активности. Од јануара 2015. до марта 2019. радио у предшколској установи “Драгољуб Удицки”, Кикинда на радном месту стручни сарадник – педагог за физичко васпитање. Од марта 2019. године запослен у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта на пословима специјалисте за аналитику у спорту

Називи радних места

Кошаркашки тренер, координатор спортских активности, организатор школских спортских такмичења, стручни сарадник – педагог за физичко васпитање и специјалиста за аналитику у спорту.

Сектор

Удружење грађана и државни

Личне вештине и способности:

Матерњи језик

Српски језик

Други језик

Енглески језик

Рачунарске вештине и способности

Основне Microsoft апликације из MS Office пакета –MS Word, Excel,Power Point, Internet Explorer

Друге вештине и способност

Активно бављење спортом: пливањем, атлетиком, триатлоном као члан АК “Партизан”, Кикинда и АРК “Фрушка гора“, Нови Сад. Радно искуство у спорту: четири године радио као тренер млађих и сениорских селекција у кошарци, у кошаркашким клубовима КК “Велика Кикинда” и “КК Кикинда”. Поседујем црвену тренерску лиценцу Удружења кошаркашких тренера Србије, чији сам члан од 2004.године. Сваке године учествовао сам на стручним усавршавањима и међународним семинарима код нас и у иностранству. Био сам члан стручног тима који је у периоду од 2007. до 2008. године спроводио испитивање и мерење постуралног статуса деце предшколског и нижег школског узраста на територији Општине Кикинде. Од новембра 2014. члан стручног тима који спроводи теренско тестирање и мерење морфолошких способности и моторичких карактеристика деце предшколског и школског узраста од првог до четвртог разреда основних школа на територији града Кикинде. Учествујем у тркама на дугим стазама:полумаратону и маратону на државном и међународном нивоу од најзначајнијих међународних маратона на којима сам учествовао су: Салзбуршки Бечки, Будимпештански, Братиславски, Пизански, Темишварски, Загребачки и Сарајевски итд. а у нашој земљи Београдски и Новосадски. У досадашњој спортској каријери освојио сам преко тридесет медаља на државним и међународним тркама на дужим стазама.

Возачка дозвола

Б категорија

Поделите садржај ...


Наши партнери