Прим. др Биљана Савић, доктор медицине – специјалиста – шеф одељења

Рођена 14.12.1966. године у Пригревици, општина Апатин. Школовала се у Новом Саду, где је 1992. године завршила медицински факултет и стекла звање доктора опште медицине. Удата, мајка две девојчице.

Од 1993. до 2001. године је радила у Дому здравља “Др Душан Савић – Дода” у Беочину као лекар опште праксе у амбуланти опште праксе, фабричкој амбуланти (“БФЦ”), а највише као дежурни лекар у хитној медицинској помоћи. Од маја 2001. запослена као стручни сарадник за спортску медицину Покрајинског завода за спорт у Новом Саду. Специјализацију из медицине спорта је положила у априлу 2005. године на новосадском медицинском факултету.

Члан је Антрополошког друштва Србије.

Од 1993 – 2003.године је била активиста у Црвеном крсту Новог Сада (бивши председник секције за деловање у ванредним околностима, члан покрајинске секције за прву помоћ, члан здравствене комисије републичког Црвеног крста, предавач из области прва помоћ, вишегодишњи руководиоц кампа на Тестери). Добитник је Плакете Црвеног Крста Новог Сада и сребрне значке Црвеног Крста Србије.

Поделите садржај ...


Наши партнери