Mesečna arhiva decembar 2019

Bypzsport.rs.new

70 GODINA ODBOJKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE PLAKETA ZAVODU

U amfitetru SPC Vojvodina održana je svečana akademija povodom obeležavanja 70 godina Odbojkaškog saveza Vojvodine.

Prisutnim zvanicama se na početku svečanosti obratio predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine gospodin Petar Bogunović koji je u svom govoru izneo bitnije detalje koji su kroz istoriju vojvođanske odbojke značajno uticali na današnju poziciju srpske odbojke u svetu. Predsednik saveza istakao je i da je u proteklih sedam decenija bilo i teških i lepih trenutaka ali da su se odbojkaške strukture uvek držale zajedno i nalazile način da postavljene probleme na adekvatan način reše.

U znak izuzetne saradnje kroz sedam decenija postojanja OSV i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, direktor dr Danijel Župić u ime naše Ustanove primio je plaketu za veliki doprinos razvoju i unapređenju odbojkaškog sporta. Prijateljima iz odbojke želimo puno dece na terenu i da se radujemo novim trofejima.

Bypzsport.rs.new

DRAGOLJUB ZBILJIĆ U POSETI ZAVODU

Predsednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba “Vojvodina” Dragoljub Zbiljić danas je posetio Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta.

Dugogodišnja uspešna saradnja Zavoda i najtrofejnijeg kluba u Srbiji na obostrano zadovoljstvo daje sjajne rezulate i cilj je da poslovne veze u budućnosti još više ojačaju. Gospodin Zbiljić je prilikom posete istakao da je menadžment kluba i stručni štab veoma zadovoljan dosadašnjom saradnjom i da je prisustvo stručne pomoći Zavoda u klubu od velikog značaja.

DA NOVE USPEHE STVARAMO ZAJEDNO!

Bypzsport.rs.new

PLAKETE ZAVODA SAVEZU ZA ŠKOLSKI SPORT VOJVODINE I JOVANU VUKČEVIĆU

Na seminaru pod nazivom “Uz sport rastimo zdravo” održanog u Centru za privredno tehnološki razvoj na Andrevlju, Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta dodelio je plakete u znak izuzetne saradnje i doprinosu razvoja sporta u APV.

Plakete su ove godine dobili Savez za školski sport Vojvodine i načelnik Školske uprave za Južnobački i Sremski okrug Jovan Vukčević.

Ponosni smo na sve zajedno učinjeno i spremni smo da budućnost sporta stvaramo zajedno.

Bypzsport.rs.new

TESTIRANJE PERSPEKTIVNIH SPORTISTA VOJVODINE

U hali u Petrovaradinu danas je obavljen prvi deo testiranja talentovanih i perspektivnih sportista AP Vojvodine, stipendista Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Tim za dijagnostiku treniranosti obavio je terensko testiranje mladih sportista, nakon čega će njihovi treneri na osnovu rezultata dobiti preporuke za dalji trenažni rad.

Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta definitivno je postao neizostavni puta mladih sportista, kao podrška kako što kvalitetnije i bezbolnije doći do uspeha u sportu.


Naši partneri