Новости

Kамп „I came to play“ на Летенки

Десети пут за редом у омладинском насељу Летенка организује се кошаркашки камп „I came to play“ који је и ове године окупио преко 130 младих са простора бивше Југославије. Камп кроз комбинацију кошаркашких тренинга и интерактивне наставе спаја младе људе из региона, наглашава позитивне поруке о тимском раду, здравом животу, лидерству, ненасилној комуникацији и решавању конфликта.
Циљ је побољшање квалитета живота младих и промоција здравог живота, образовања, фер плеја, поштовања, оптимизма, толеранције, итд. Камп је свечано отворио амбасадор САД у Србији господин Кајл Скот, који је и главни покровитељ кампа и који је од помоћника директора Завода, Данијеле Шпирић и Слободана Алвање, прецизно информисан о плановима изградње „Нове Летенке“.
Чињеница да је Летенка и Покрајински завод за спорт и медицину спорта домаћин кампа веч 10. пут, потврда је да су наше услуге признате и поштоване код наших цењених гостију. Свечаности су присуствовали и представници Покрајинске владе и Града Новог Сада.

Поделите садржај ...