Новости

ОДРЖАНА ТРИБИНА „У СУСРЕТ ПАРАОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА, ПАРИЗ 2024.“

У амфитеатру Факултета за спорт и психологију ТИМС данас је одржана трибина под називом “У сусрет Параолимпијским играма, Париз 2024.”
Учесници трибине били су пораолимпијска првакиња и репрезентативка Србије у стоном тенису Борислава Перић Ранковић, психолог у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта Снежана Вујановић и председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић.
На почетку трибине присутне су у име заједничке организације поздравили основач ТИМС-а проф.др Златко Ахметовић и директор наше Установе др Данијел Жупић, који су истакли да је велика важност одржавања оваквих трибина које за циљ имају упознавање јавности са начином функционисања и свим изазовима параолимпијског спорта и пута до највиших резултата. Модератор трибине била је деканица ТИМС-а проф.др Романа Романов.
Квалитетна питања и дебата појаснили су присутним слушаоцима како се може постати шампион у много тежим условима и са много већим изазовима, као и колико спортистима са инвалидитетом значи подршка у сваком смислу.
Покрајински завод за спорт и медицину спорта честита на успешно организованој трибини, а пре свега јубилеј, 20 година ТИМС-а.
Пријатељима са Факултета спорта и физичког васпитања, институције која представља основу образовања у физичком васпитању и спорту, како у АПВ, тако и у Србији, честитамо велики јубилеј са жељом да будућност буде исписана златним словима.

Поделите садржај ...