Новости

ПОСЕТА ОЛИМПИЈСКОМ КОМИТЕТУ СРБИЈЕ / МАЉКОВИЋ: ПУНА ПОДРШКА ЗАВОДУ

Делегација Покрајинског завода за спорт и медицину спорта коју су чинили директор др Данијел Жупић и колеге др Бранислав Страјнић, Михаило Милетић и др Бранко Ђукић боравила је данас у радној посети Олимпијском комитету Србије.
Председнику ОКС-а Божидару Маљковићу и генералном секретару Ђорђу Вишацком представљене су све тренутне активности наше Установе које су од посебног значаја за српски спорт. Посебно вредно помена је што је Скупштина Србије, тачније скупштински пододбор за спорт препознао значај Завода, и поверио послове који ће системски допринети развоју спорта, а посебно унапређењу здравља младих.
Посебно важан сегмент којим се Завод кроз своју дугу историју бавио јесте подршка олимпијским надама наше земље, која је била од великог значаја на путу до великих успеха, и где ОКС и даље види Завод.
Господин Маљковић и директор Жупић сагласни су да Завод који у овој години прославља пуних седам деценија постојања мора да задржи свој положај у спорту, да настави да доприноси даљем његовом развоју, а из ОКС-а је обећано да подршка неће изостати.

Поделите садржај ...