Новости

Посета општини Жабаљ

Представници  Покрајинског секретаријата за спорт и омладину (Милорад Докманац, Бранко Вујовић, Мирослав Ковачев и Јасна Пешић), Михаило Милетић, помоћник директора Покрајинског завода за спорт и генерални секретар Спортског Савеза Војводине Младен Стојшин су у оквиру наставка реализације пројекта „Унапредимо спорт у Војводини“ у среду 06. априла 2011. године посетили општину Жабаљ .

У име општине Жабаљ госте су примили и поздравили председник општине Бранко Стајић, заменик председника скупштине и председник управног одбора спортског савеза Јован Панић и члан градског већа задужен за спорт Витомир Лисица. Основни циљ ове посете је била организација трибине (радног састанка), коме је овом приликом присуствовао велики број спортских радника, представника локалне самоуправе и образовнох установа.

Трибини су присуствовали: Дане Корица, генерални секреатар Спортског Савеза Србије и Слободан Вишекруна , генерални секретар Рукометног Савеза Војводине.

Витомир Лисица је у име спортског савеза општине Жабаљ дао веома садржајан и квалитетан осврт на стање и функционисање спорта у Општини Жабаљ. Општина Жабаљ је у предходне две године урадила много на уречењу система спорта а у исто време у сарањи са покрајинском администрацијом раде се капитална улагања у спортску инфраструктуру.

Михаило Милетић је представио делатности Покрајинског завода за спорт, као и пројекте и активности који су у току. На састанку је договорена будућа сарадња са Општином Жабаљ.

Поделите садржај ...