ByPZSIM

СВЕЧАНО УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА “ЈОВАН МИКИЋ СПАРТАК”

Престижно спортско признање Спортског савеза Војводине „Јован Микић Спартак”, којим се награђују најбољи појединци и спортски колективи у Војводини за 2021. годину, свечано је уручено у амфитеатру СПЦ Војводина.
Награде су уручили покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и председница Спортског савеза Војводине Јасмина Јурас.
Свечаности су присуствовали и директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Данијел Жупић, члан градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, представници Спортског савеза Србије, гранских спортских савеза и пријатељи спорта.
Овогодишњи лауреати у категорији спортиста и спортисткиња су кик-боксерка Зорана Николић, чланица Кик–бокс клуба „Спартанац“ из Житишта, и рвач Зураб Датунашвили, члан Рвачког клуба „Пролетер“ из Зрењанина, док је Спартакову награду у конкуренцији тренера добила Слађана Дрезгић, из женске екипе ВК „Војводина“ из Новог Сада.
У категорији спортске организације награда је припала Карате савезу Војводине, док је награда за врхунско спортско достигнуће додељена Младену Бунчићу из Нове Пазове.
Спартакову награду у категорији спортског радника добили су Бојан Милошевић из Новог Сада и Дарко Каран из Зрењанина. У категорији спонзора – донатора награда је додељена компанији „Енерготехника Јужна Бачка“ из Новог Сада.
Признање за животно дело, које се додељује заслужним бившим спортистима за укупан допринос у области спорта, уручено је Слободану Крнети.

Поделите садржај ...

About the author

PZSIM editor


Наши партнери