Новости

Успешно учешће на 50. Лорист-у

На свечаном пријему у конгрес центру Новосадског сајма, Покрајински секретаријат за спорт и омладину, Покрајински завод за спорт и медицину спорта, Спортски савез Војводине и Савез за школски спорт Војводине добили су највеће похвале од стране организатора, на челу са директором сајма Слободаном Цветковићем за учешће на 50. сајму лова, риболова, спорта и туризма који се одржао од 5. до 7. октобра. Представљање спорта на овогодишњем Лористу-у од стране горе поменутих институција, током 3 дана сајма изазвало је највећу пажњу посетилаца. Активности на нашем штанду оцењене су највећом оценом, а истакнуто је да можемо бити пример другим излагачима како се представити на оваквој манифестацији.
Дружење са прослављеним спортистима и великанима нашег спорта, представљање пројекта „Нова Летенка“, тумачење Закона о спорту, посета параолимпијаца, представљање школског спорта, спортских гранских савеза и манифестација у области спорта, те мерење телесне композиције посетиоца сајма, спортски квиз за најмлађе, само су неке од активности које су присутни грађани могли да виде на нашем штанду и учествују у њима.
Видимо се ускоро на Сајму спорта у Београду. 

Директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Данијел Жупић данас је на штанду Покрајинске владе, посетиоцима Лорист-а представио пројекат „Нова Летенка“. Присутни, већином представници локалних самоуправа у области спорта на териоторији АПВ имали су прилику да се ближе упознају са изгледом будуће Летенке, током реализације и циљевима самог пројекта чију важност је препознала сама Покрајинска влада на челу са председником Игором Мировићем. Такође, присутни су изразили велико интересовање за „Нову Летенку“ и пожелели да што пре омладина, а посебно спортисти своје распусте и припреме проводе на најлепшем делу Фрушке горе.

Поделите садржај ...

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *