Новости

УСПОСТАВЉАЊЕ САРАДЊЕ У ОБЛАСТИ СПОРТА СА ОПШТИНОМ ВРБАС

Општина Врбас у свету спорта позната је по великим именима која су својим клубовима и националним селекцијама донела многа одличја. Локална самоуправа на челу са председником општине Предрагом Ројевићем препознала је спорт као област од посебног значаја, а Покрајински завод за спорт и медицину спорта види као правог партнера у унапређењу тренутног стања.
Данас је у Општини одржан радни састанак на коме су поред господина Ројевића и члана општинског већа задуженог за спорт и омладину Срђана Станића, присуствовали и директор наше Установе др Данијел Жупић са својим помоћницима Мајом Грабовац и Петром Блажићем, као и колегом др Бранком Ђукићем.
На веома конструктивном састанку договорена је сарадња која ће се највише огледати у стручној помоћи и дијагностици тренираности перспективних спортиста, оспособљавању спортских стручњака, надзору над стручним радом, као и осталим делатностима Завода.
Једногласно је закључено да Врбас треба вратити на старо место на спортској мапи, и да једино заједно можемо циљеве и испунити.

Поделите садржај ...