Новости

ДИРЕКТОРИ ДВА ЗАВОДА САГЛАСНИ „ЗАЈЕДНО ДО УСПЕХА“

Покрајински завод за спорт и медицину спорта данас је посетила делегација Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије на челу са директором Миланом Савићем.
Интензивирање сарадње две јединствене и значајне институције у систему спорта у наредном периоду треба да представља ослонац за подизање самог система на један виши ниво.
Директор наше Установе др Данијел Жупић изразио је велико задовољство што коначно сарадња две институције представља најснажнији и најквалитетнији пут до циља, а то је дефинитивно здрава младост Србије.
Директор Савић се захвалио на срдачном гостопримству и у поздравној речи истакао да је држава за најодговорнији део посла препознала оне који тиме треба да се баве, а то су наша два завода. „Пред нама није лак задатак, али смо уверени да знања и искуства запослених у Заводима ће без проблема дати сјајне резултате“ – истакао је Савић.
Посебно значајну и несебичну подршку овој сарадњи пружа проф. др Владимир Копривица, који својим признатим научним резултатима, знањем, а посебно жељом да помогне, жели да заједнички успемо у раду.

Поделите садржај ...