Новости

Додела ЕЦДЛ сертификата

У петак 20. јуна 2014. године у великој сали Спортског савеза Војводине свечано су уручени ЕЦДЛ сертификати представницима Покрајинског завода за спорт и медицину спорта, Пливачког савеза Војводине и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

Испред Секретаријата свечаном уручењу присуствовали су Драган Величковић и Јасна Пешић самостални стручни сарадници и ЕЦДЛ овлашћени испитивачи, као и стручна сарадница за односе са јавношћу Александра Димитријевић.

Испред Покрајинског завода за спорт и медицину спорта додели су присуствовали директор др Ненад Сударов, помоћник директора Михаило Милетић као и полазници ЕЦДЛ обуке. Испред Спортског савеза Војводине додели је присуствовао генерални секретар мр Младен Стојшин. Данас је уручено укупно 17 ЕЦДЛ сертификата и ово је последња група полазника за 2014. годину.

Националном стратегијом развоја информационог друштва, по препорукама ЕУ и УН дефинисан је ЕЦДЛ – European Computer Driving Licence стандард као минимално и свима веома потребно познавање рада на рачунарима.

Поделите садржај ...