Новости

ИЗА НАС УСПЕШНА ГОДИНА

Поштовани пријатељи.
по обичају крај године је време када се сумира све оно што је урађено у 365 дана за нама и када пред вас излазимо са резултатима нашег рада.
А да би поносно и задовољно стали пред вас као данас, заслужан је пре свега тим Покрајинског завода за спорт и медицину спорта. Сваки појединац, сваки радник наше Установе, у поптуности је дао свој максимум како би се сви циљеви зацртани на почетку 2022. године остварили. У ниједном тренутку нико од њих није поставио питање ЗАШТО, већ само КАД и ГДЕ се иде на радни задатак. Није било тешко отићи до најудаљенијих делова наше земље, пружити руку и тестирати и најмлађег спортисту и великог шампиона, проводити вечери уз предавања и оспособити близу 250 нових спортских стручњака. Контрола рада у клубовима је била од великог значаја за спорт у АПВ.
Посебно смо поносни на то што је Завод отварањем Блока за кардиолошке прегледе спортиста заокружио потпуну бригу о здрављу спортиста, а да је медицински тим постао богатији за најбоље кардиологе. Близу три хиљаде спортско медицинских прегледа је резултат вредан поштовања.
Летенка је и ове године била улепшана дечијим осмесима и задовољним гостима. Спортски кампови, излети, тим билдинзи, сусрети, током целе године довели су на десетине хиљада посетиоца на бисер Фрушке горе.
И на крају, ВЕЛИКО ХВАЛА свима који су у Заводу и ове године, последње у седмој деценији постојања наше Установе, препознали поузданог партнера, партнера са којим су сигурно унапредили свој рад и систем функционисања спорта. Хвала и Покрајинској влади и Покрајинском секретаријату за спорт и омладину на несебичној помоћи и разумевању за све потребе које су биле од значаја за спорт у АПВ.
Следеће године, када прослављамо велики јубилеј, 70 година постојања Завода, обећавамо да ћемо оставити „срце на терену“ за свако наше дете, за сваког нашег спортисту, за село и град, за спорт, за Војводину и Србију.
СРЕЋНИ БОЖИЧНИ И НОВОГОДИШЊИ ПРАЗНИЦИ.
С’ поштовањем,
др Данијел Жупић

Поделите садржај ...