Новости

Стручно саветовање у Зрењанину

У организацији Спортског Савеза града Зрењанина у препуној мултимедијалној сали градске куће одржан је стручно саветовање надзора над стручним радом и инспекцијског надзора у спортским организацијама.Предавачи  су били  представници Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и Покрајинског завода за спорт, Др Милорад Докманац и Михаило Милетић. Свим учесницима саветовања подељене су приручници за функционисање спортских организација.

Данашњи скуп био је прилика и да се уруче захвалнице за развој зрењанинског спорта. Тако је Симо Салапура, генерални секретар Спортског Савеза града Зрењанина уручио Захвалницу директору Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Др Ненаду Сударову.

Овом скупу претходио је пријем у Градској кући код заменика Градоначелника г-дина Саше Сантовца на коме су поред предавача и представника Спортског савеза присуствовали и помоћник покрајинске секретарке за спорт и омладину г-дин Чикош Јанош и директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Др Ненад Сударов.

Поделите садржај ...