Новости

Извештај са семинара

У понедељак 05.10.2015. године у амфитеатру Спортског и пословног центра Војводина, успешно је одржан 8. по реду стручни семинар под називом „Спортски резултат као изазов“. На семинару су учешће узели врхуски стручњаци из науке и праксе. На почетку, семинар су свечано отворили директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Ненад Сударов и наш прослављени репрезентативац а сада председник Кошаркашког савеза Новог Сада Златко Болић .

Предавање је отворила психолог Снежана Вујановић са темом “Примена психодијагностике у раду са спортистима“. Други наступа Милкан Мрђа председник Војвођанског удружења кошаркашких тренера са темом “Утицај технолошких иновација у обликовању тренажног процеса и припреми утакмице“. Затим наступа стручни спортски надзорник Михаило Милетић са актуелном темом “Надзор над стручним радом – законски оквир“.

Семинару је присуствовао велики број спортских стручњака као и студената спорта и полазника стручног оспособљавања за звање оперативног тренера. Свака од горе наведених тема је протекла уз занимљиву дискусију што представља задовољство за нас организаторе и обавезу да и наредне године организујемо сличан семинар.

Поделите садржај ...