Новости

ЈАСМИНА ЈУРАС НА ЧЕЛУ СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

На редовној изборној скупштини Спортског савеза Војводине једногласно је за нову председницу изабрана Јасмина Јурас. Прослављена бивша кошаркашица, сада међународни судија, добитница Спартакове награде 2008. године у категорији судија, на челу кровне спортске организације Војводине заменила је Слободана Бошкана.
Присутнима се на почетку Скупштине обратио Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и том приликом истакао да је велика ствар што ће се на челу ССВ први пут у историји наћи жена, особа која је својом каријером и радом у спорту то и заслужила. Такође, секретар Баста се захвалио и досадашњем председнику ССВ на ангажману у Савезу и пожелео му много успеха у даљој каријери.
Испред Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Скупштини је присуствовала помоћница директора Данијела Шпирић и у име свих запослених честитала на избору и пожелела да целокупан војвођански спорт заједничким снагама још више развијамо у будућности.
Новоизабрана председница ССВ Јасмина Јурас укратко је представила свој досадашњи спортски рад и упознала делегате са предлогом плана и програма рада Савеза за будући период од четири године.

Поделите садржај ...