Новости

Награде за школски спорт

На свечаности одржаној 26. јануара у Општини Пећинци додељене су награде најуспешнијим школама Сремског округа у школском спорту за Школску 2014/15. годину. У укупном пласману, највећи успех оствариле су школе са подручја Сремске Митровице, будући да су у категоријама за најуспешнију основну и средњу школу, проглашене образовне установе из овог града: Основна школа „Јован Поповић“ и Средња економска школа „9. мај“.

Манифестацију традиционално организује Савез за школски спорт Срема, ове године у сарадњи са Спортским савезом “Развој спортова” Пећинци и пећиначком локалном самоуправом као домаћинима. Према речима генералног секретара овог савеза Мирослава Драгојловића, сваке године се свечаност организује код другог домаћина, како би све сремске општине биле подједнако заступљене.

Награђенима су пехаре доделили начелник Сремског управног округа Илија Милиновић, начелник школске управе надлежан за школе сремког округа Јован Вукчевић, директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Ненад Сударов, представници Спортског савеза Србије, републичког и гранских Савеза за школски спорт, као и представници пећиначке локалне самоуправе, начелник Општинске управе Жељко Трбовић и заменик председнице општине Зоран Војкић и председник Спортског савеза „Развој спортова“ Пећинци Синиша Ђокић.

Поделите садржај ...