Новости

ОДРЖАН СЕМИНАР ЗАВОДА „УЗ СПОРТ РАСТИМО ЗДРАВО“

Јуче је у Центру за привредно-технолоски развој Војводине на Андревљу у организацији Покрајинског завода за спорт и медицину спорта одржан стручни семинар „УЗ СПОРТ РАСТИМО ЗДРАВО“. Тема семинара била је проблематика везана за здравствено стање деце и омладине на територији АПВ, стање њихових моторичких и функционалних способности, однос између детета, родитеља и тренера, као и сам систем школског спорта у нашем образовном систему.

Ове веома актуелне теме привукле су велику пажњу колега из образовних институција, посебно педагога физичког васпитања, локалних саоуправа, школских спортских савеза, и осталих гостију који су желели нешто ново да сазнају и прецизније се упознају са системом.

Директор Завода др Данијел Жупић уз речи добродошлице присутне је упознао са значајним послом који је тим Завода урадио у претходном периоду, као и плановима који су пред нама.

Предавачи на семинару били су наше цењене колеге прим. др Биљана Савић, др Бранислав Страјнић, психолог Снежана Вујановић. Бранко Ђукић, Горан Гламочић и генерални секретар Савеза за школски спорт Војводине Јасна Ђукић. На основу квалитетне дебате и похвала на рачун организације, семинар је у потпуности оправдао одржавање, а ми смо сигурни да смо да смо у правој мисији.

Поделите садржај ...

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *