Новости

ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ У СПОРТУ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ЗА 2022. ГОДИНУ

Традиционална свечаност доделе годишњих признања Спортског савеза града Зрењанина одржана је јуче у Барокној сали Градске куће, у организацији Спортског савеза и Града Зрењанина.
Свечаност је одржана седамнаести пут, уз присуство челника Града Зрењанина, представника републичких и покрајинских спортских асоцијација и институција и некадашњих спортиста и спортских радника.
Присутне су на почетку свечаности поздравили председник Спортског савеза града Зрењанина Рајко Петровић и градоначелник Зрењанина Симо Салапура
Најбољи сениори у 2022. години су члан Рвачког клуба „Пролетер“ и светски првак Зураб Датунашвили и чланица Боксерског клуба “Петровград”, трећа у Европи, Александра Рапаић.
За постигнуте спортске резултате и за допринос развоју спорта у претходној години, у 12 категорија укупно је награђено 36 спортиста, спортских клубова, стручњака, судија, донатора, пропагандиста у спорту, уз посебна признања и награда за животно дело.
Награду Спортског савеза за животно дело добио је Војислав Табачки, који је спортски век провео у Рвачком клубу “Пролетер”, био истакнути судија на шест олимпијских игара и провео преко двадесет година на функцији челника Спортског савеза града.
Нашу Установу, као поузданог партнера Града Зрењанина на свечаности представљала је Данијела Шпирић, помоћница директора Завода.

Поделите садржај ...