Тестирање

Триатлонци на тестирању

Још једна млада перспективна експедиција је дошла на тестирање у оквиру споразума, потписаног између Војвођанске триатлон уније и Покрајинског завода за спорт, а која  подразумева дугорочну сарадњи на пољу контроле, дијагностике и оцене квалитета психо-физичке припремљености самих спортиста, затим едукације људи путем стручног оспособљавања, као и заједничко организовање и реализација спортских кампова на локалитету омладинског насеља ЛЕТЕНКА.

Данас су дошла њих четворица: Бојан Карановић, Милан Томин, Дејан Уршичић и Петар Ивачковић.

Бојан Карановић ро?ен 1993. године, члан ТК “Dynamic“ из Новог Сада. Прошле године први и други на државном првенству за јуниоре, на Централном европском купу трећи. Под руководством тренера проф. др Фрање Фратрића, предстоје му два Европска купа и првенства Србије и Балкана.

Милан Томин (на слици) рођен  1996. године, члан ТК “Dynamic“ из Новог Сада. Државни првак, у наредном периоду се спрема за Балканско првенство и очекује могућност учешћа на Олимпијским играма младих 2014. године.

Петар Ивачковић рођен 1996. године, члан ТК “Тамиш“ из Панчева. Првак Балкана и трећи јуниор Србије у акватлону. У наредном периоду припрема је усмерена на постизање што бољег резултата на Европском првенству.

Дејан Уршичић рођен 1996. године, члан ТК “Тамиш“ из Панчева. Други на Балканском првенству за јуниоре и кадетски првак Србије. У наредном периоду припрема је усмерена на постизање што бољег резултата на Европском првенству.

Ове недеље се очекује још младих триатлонаца, а наредне изабраници Бициклистичког савеза Војводине.

Поделите садржај ...