Новости

Унапредимо спорт у Војводини у Чоки

У оквиру пројекта „Унапредимо спорт у Војводини“, у четвртак, 24. марта 2011. године, представник Покрајинског завода за спорт Војин Јованчевић заједно са представницима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину Владе АП Војводине др Милорад Докманац, Бранко Вујовић, Драган Величковић и Марко Адамовић, посетили су Општину Чока.

Након обиласка ОШ “Јован Поповић” и срдачном пријему в.д. директора Јулијана Фагдал заједно са представници локалне самоуправе Борисом Илићем и Корнелом Тотом, обишли су спортске терене. У школу је Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансирао изградњу отвореног мултифункционалног терена за кошарку и одбојку као и санацију фискултурне сале.

У 11 часова је почела трибина под називом „Унапредимо спорт у Војводини“. На почетку Корнел Тот, члан Општинског већа за образовање, омладину и спорт обратио се присутнима, након чега су се редоследом Бранко Вујовић, др Милорад Докманац, Марко Адамовић, Драган Величковић обратили присутнима. На крају је Војин Јованчевић представник Завода приказао делатности Покрајинског завода за спорт са акцентом на стручно оспособљавање и дијагностику.

Поделите садржај ...