Новости

НЕРАСКИДИВЕ ВЕЗЕ ОПШТИНЕ ГРАЧАНИЦА И ПОКРАЈИНСКОГ ЗАВОДА ЗА СПОРТ И МЕДИЦИНУ СПОРТА

Делегација Покрајинског завода за спорт и медицину спорта из Новог Сада предвођена директором др Данијелом Жупићем посетила је Општину Грачаница, где их је угостила председница проф. др Љиљана Шубарић, заједно са директорима администрације и спорта, Игором Аритоновићем и Душаном Цвејићем.
Председница Шубарић захвалила је нашој Установи за све што смо учинили за младе спортисте, а све у циљу даљег развоја спорта у општини Грачаница. Тим поводом, директору Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Данијелу Жупићу, председница Општине уручила је захвалницу за изузетан допринос и свесрдну подршку у области спорта, као и статуу „Краља Милутина“, која ће, како је речено, красити просторије Завода.
„Желим да знате да сте увек добро дошли, а ми обећавамо да ћемо наставити да системски бринемо о развоју и рекреативног и такмичарског спорта и да ћемо на том путу одржавати стечена пријатељства без којих и наш труд ни резултати не би били целовити“, истакла је председница Шубарић.
У име наше делегације, на сјајном гостопримству се захвалио директор Завода др Данијел Жупић, који је истакао да ће стечено пријатељство остати нераскидиво.
„Изузетно је велика част и велико поштовање што смо три дана за провели радно у Грачаници. Оно што ме изузетно испуњава и чини срећним је ова претопла добродошлица од стране руководства општине Грачаница. У нама имате изузетно велике пријатеље, желимо увек да се нађемо у служби спорта и деце и увек ћемо се одазвати на ваш позив“, казао је Жупић.
Напоменуо је да очекује да делегација Општине дође у Нови Сад.
„Много лепе ствари смо договорили са председницом Шубарић, од струковног школовања тренера који ће се бавити радом са децом, стручне помоћи, тестирања, размене искуства. Очекујемо да деца из Грачанице дођу у наше омладинско насеље „Летенка“, које је бисер Фрушке горе и под нашом ингеренцијом, где ћемо им пружити сву топлину раширених руку и топлих срца“, додао је Жупић.

Поделите садржај ...