Новости

Посета општини Кула

Посетом Општини Кула у петак 21.октобра 2011. настављен је пројекта  Покрајинског секретаријата за спорт и омладину „Унапредимо спорт у Војводини“.

У делегацији Покрајинског секретаријата за спорт и омладину су били Др Милорад Докманац, Бранко Вујовић и Марко  Адамовић. Покрајински завод за спорт је представљао Михаило Милетић. Делегацију је примио председник општине Кула Светозар Буквић у присуству члана већа задуженог за спорт Иштвана Кардоша и представника Спортског савеза општине Кула. Након састанка одржана је трибина којој су присуствовали представници спортских организација из општине Кула. Као и до сад, говорило се о моделима функционисања спорта на нивоу локалне самоуправе, о новом Закону о спорту као и о  улози и могућностима сарадње спортских организација и локалне самоуправе са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину.

У оквиру овог пројекта Михаило Милетић, помоћник директора Покрајинског завода за спорт је представио делатности наше Установе спортским организацијама и локалној самоуправи. Објаснио је његову улогу у систему спорта и презентовао пројекте који су у току.

Поделите садржај ...