Новости

Посета Инђији

Посетом Општини Инђија која је 40. по реду настављен је пројекта  Покрајинског секретаријата за спорт и омладину „Унапредимо спорт у Војводини“. Покрајински секретаријат за спорт и омладину су представљали др Милорад Докманац, Бранко Вујовић, Марко  Адамовић и Мирослав Ковачев, док су Покрајински завод за спорт  представљали директор др Ненад Сударов и његов помоћник Михаило Милетић.

У згради Скупшине општине Инђија одржана је трибина којој су присуствовали представници спортских организација из општине. На самом по?етку трибину је отворио И представио стање спорта на локалу Милан Бодирожа секретар спортског савеза општине Инђија и члан општинског Већа задужен за спорт. Као и до сад, говорило се о моделима функционисања спорта на нивоу локалне самоуправе, о новом Закону о спорту као и о  улози и могућностима сарадње спортских организација и локалне самоуправе са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину.

У оквиру овог пројекта Михаило Милетић, помоћник директора Покрајинскок завода за спорт је представио делатности наше Установе спортским организацијама и локалној самоуправи. Објаснио је његову улогу у систему спорта и презентовао пројекте који су у току.

Поделите садржај ...